evenement icon

Filmhuis Lisse presenteert C’Est la Vie

13 maart 2018
Tijd: 20:00:00
Locatie: Floralis, Huis van Cultuur Lisse
Filmhuis Lisse presenteert C’Est la Vie

De regisseurs van Intouchables zijn terug met een feestelijke komedie over weddingplanner Max, die bezig is aan zijn laatste trucje. Nog één keer probeert hij met vallen en opstaan een gigantische bruiloft in goede banen te leiden.

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Het team van Intouchables is terug met een nieuwe komedie die ongetwijfeld weer een enorme hit zal worden. De film ging in Nederland in première op het Leiden Internationaal Filmfestival (LIFF) en werd een van de publieksfavorieten.
Een vrolijke afsluiting van ons winterseizoen en met zijn hartverwarmende sfeer een ideale voorbode van het voorjaarsseizoen.