Kinderboeken komen tot leven in de Bibliotheek

In de Bibliotheek Bollenstreek begint het nieuwe jaar met Iedereen (VOOR)lezen. Jonge bezoekers van de bibliotheek stappen zo in de wereld van hun favoriete kinderboek. Zij beleven de wereld van Kikker, ontdekken een huis voor Harry, kruipen door het bos met Gonnie, verkennen het oerwoud van Panama en bouwen met vormen in alle kleuren. In elke vestiging van de Bibliotheek Bollenstreek staat een andere wereld om in te spelen en om in te ontdekken hoe leuk verhalen zijn.

De werelden zijn te bezoeken van 28 december tot en met 31 januari. En tijdens de Nationale Voorleesdagen, eind januari, speelt in iedere vestiging een voorstelling die past bij de wereld die daar te beleven is.

‘O, wat mooi is Panama!’ naar het boek van Janosch is te bezoeken in de bibliotheek in Lisse. Op 1 februari om 15:00 uur speelt daar de voorstelling Panama.

Kaarten voor de voorstellingen kosten € 2,50 per kind en zijn te bestellen via www.bibliotheekbollenstreek.nl en in de bibliotheek. Het bezoeken van de werelden in de bibliotheken is gratis.