Lakeside Live met Lo van Gorp, Desray en Jan Kanis

Lo van Gorp, Desray en Jan Kanis.

Drie iconen uit de professionele Nederlandse muziekwereld.

Jan Kanis, oud Moonflower gediende, heeft een aantal albums op zijn naam staan. Hij maakt de theaters en clubs onveilig als leadzanger / guitarist van een aantal bands waarin hij speelt. Jan’s album kenmerkt zich als een mix van Americana, blues, roots, soul en westcoast.

Lo van Gorp kennen we van Marco Borsato, het Metropole Orkest en ook zingt hij bij Oleta Adams. En Lo heeft 2 keer met zijn Royal Dutch Scam in Floralis gestaan. Volgens kenners de allerbeste vocalist die ons land te bieden heeft. Daarom werd het hoog tijd dat Lo met een eigen album ging komen.  Lo’s album is een mix van jazz, soul en westcoast.

Desray kennen we vooral van 2 Bros. on the 4 th floor. Dé 90-er jaren eurodance hitmachine. Na vele avonturen, platen en optredens is zij nu toe aan een eigen album met songs die op haar lijf geschreven zijn. Een plaat waar zij met heel haar hart achter kan staan. Desray’s album is een mix van Americana, pop en westcoast.

Wat zij met elkaar gemeen hebben is dat zij alledrie een album hebben opgenomen bij Lakeside Studio Loosdrecht, onder leiding van producer Patrick Drabe.  Op zijn beurt een producer die zijn oorsprong heeft liggen in westcoast, pop en soul.

Drie albums met hoogwaardige producties. Al deze drie albums zijn ontstaan vanuit de liefde voor muziek. Budgetten waren niet beschikbaar. Maar vanwege de enorme gunfactor die deze geweldige vocalisten hebben gecreëerd, hebben topmusici zich spontaan aangemeld om mee te werken aan deze producties. Gewoon omdat het kan. Zodoende zijn deze drie prachtige projecten met minimale middelen van de grond gekomen. Wars van het dwingende karakter van de hedendaagse muziekindustrie, volgt dit gezelschap eigenwijs en vastberaden hun hart.

Zondagmiddag 16 september zullen de highlights van deze drie juweeltjes live met band ten gehore worden gebracht in theater Floralis, onder leiding van producer Patrick Drabe. Het belooft een intiem en een zeer hoogwaardig luisterconcert te worden met een lach, een traan en vooral veel broederschap.

Klik hier voor kaartverkoop van 16 september