Start van Koffiespeeltuin in Bibliotheek Lisse

Op 1 februari van 10.00-11.00 uur is de eerste Koffiespeeltuin in de Bibliotheek van Lisse. Tijdens de maandelijkse Koffiespeeltuin kunnen ouders (maar ook opa’s/oma’s en de oppas) met hun baby, dreumes of peuter terecht om boekjes te lezen, te spelen en andere ouders te ontmoeten. Het is dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders. Iedere maand wordt er een ander onderwerp rondom opvoeden en/of opgroeien behandeld, zoals bijvoorbeeld over slapen, eten of muziek.

Deze eerste bijeenkomst valt in de week van de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar Maximilliaan Modderman geeft een feestje centraal bij alle bibliotheken en boekhandels. De leesconsulent van de bibliotheek leest het boek voor met het vertelkastje. Daarna mogen de kinderen 'vingerverven' met elementen uit het boek. Denk aan chocopasta, pindakaas, jam en nog veel meer. Sensorisch spelen met eten! Aangeraden wordt om je kleintje kleren aan te doen die vies mogen worden, of neem een kliederschort mee.

Vanaf 9.30 uur kan men binnenlopen. De Koffiespeeltuin begint om 10.00 uur. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl.

De Koffiespeeltuin is een samenwerking tussen het CJG Lisse en de Bibliotheek Bollenstreek.

Praktische informatie
Datum: 1 februari
Tijd: 10.00-11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Lisse
Deelname: gratis, aanmelden niet nodig
Informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl

Overzicht van alle data

  • 1 februari 2023 van 10:00 tot 11:00