Weekmarkt

Iedere maandag is er een gezellige weekmarkt in Dorpshart Lisse. Elke maandag staan de marktlieden voor je klaar om je te voorzien van advies en de heerlijkste producten. Bij de diverse marktkramen kunt u terecht verschillende producten en etenswaren, zoals mode, kaas, bloemen en delicatessen. Het hele jaar kunt u genieten van de mooie aanbiedingen die de verschillende marktkooplieden te bieden hebben. De markt op het Meer en Houtplein is een middagmarkt en hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten. 

 Wil je ook ervaren hoe gezellig de weekmarkt in Dorpshart Lisse is? De weekmarkt is iedere maandag (let op: weersafhankelijk) tussen 11:00 en 16:00 uur te vinden op het Meer en Houtplein.  


Every Monday there is a little market in Dorpshart Lisse. The market people are ready to advise you on the best products. At the market stalls you can find various products and foods, such as fashion, cheese, flowers and delicacies. Throughout the year you can enjoy the great deals that the various market vendors have to offer. The market on the Meer en Houtplein is an afternoon market, so you don't have to rush in the morning.

Do you also want to experience the weekly market in Dorpshart Lisse? The market can be found every Monday (note: weather dependent) between 11:00 and 16:00 at the Meer en Houtplein.

Standhoudersinformatie

Vergunningen voor de weekmarkt zijn aan te vragen bij de Gemeente Lisse. U heeft ook een standplaatsvergunning nodig wanneer u met een kraam wilt staan op de weekmarkt.  Meer informatie over de markt, vergunningen en kosten voor de markt zijn te vinden op de website van de gemeente Lisse of via onderstaande link: 

Gemeente Lisse: Marktstandplaatsvergunning