Van 20 t/m 27 is het feestweek in Lisse met leuke activiteiten. Zo wordt er door de Harddraverijvereniging in samenwerking met de ondernemers van Dorpshart Lisse een fotowedstrijd gehouden. 

In 2022 bestaat de Harddraverijvereniging “Lisse & Omstreken” 150 jaar. In de aanloop daarnaartoe organiseert de vereniging jaarlijks een fotowedstrijd met historische foto’s van de feestweek, dit jaar voor de eerste keer. Alle foto’s van de komende jaren worden geëxposeerd en geveild in 2022 en hoe meer winkeliers er de komende jaren meedoen hoe meer foto’s er in 2022 beschikbaar zijn. Met uw deelname maakt u ook nog eens kans op één van de drie waardebonnen t.w.v. €100,- te besteden bij winkels in Dorpshart Lisse

Wat moet u doen?

In de etalages van deelnemende winkeliers in Dorpshart Lisse staat één historische foto van de feestweek. Naast deze foto staat een bordje met informatie over de foto én een omcirkeld nummer. Noteer de nummers van alle foto’s die u ziet en tel de nummers bij elkaar op. Mail de uitkomst (de som van de getallen) voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer naar: info@dorpshartlisse.nl vóór zaterdag 29 september a.s. Of lever de uitkomst van de wedstrijd in bij de VVV met uw naam, adres en telefoonnummer o.v.v. Fotowedstrijd HDV.

De deelnemende winkels zijn:

AKO Lisse

Albert Heijn

Antieke Prenten

Bakker Van Maanen Blokhuis

Bril Jan’t

B&O Johan van Stijn

Deco Home Lisse

Dierenspeciaalzaak Discus Lisse

Favors!

Feel Your Web

Floralis, Huis van Cultuur

Giant Store Oppelaar Wielersport

Hema

Hestia Interieur en Design

Kunsthandel en Galerie ’t Grachthuisje

Lemon Hill

Liss’Kids

L.J.Sport

Merano Mannenmode

Norah Lisse

Rabobank Lisse

Schulte Herenmode

Slaapkenner Lisse

SNS Bank

Telecombinatie Luijk

Topday Wedding & Partyproducts

Wilbrink & V.d. Vlugt Makelaars

Wol en Zo