evenement icon

Kerstfeest in Dorpshart Lisse

19 december 2015 23 december 2015
Tijd: 10:00:00 - 17:00:00
Van 19 tot en met 24 december viert Dorpshart Lisse de Kerst!

Dorpshart Lisse staat tussen 19 en 24 december helemaal in het teken van de kerst! Natuurlijk staan ook deze dagen alle ondernemers van Dorpshart Lisse weer voor u klaar! Daarnaast worden er gezellige kerst activiteiten voor kinderen georganiseerd door de Scouting Lisser Kaninefaten. Zo is er op zaterdag 19 (10:00 – 16:00) en zondag 20 december (12:00 – 15:00) een leuke Vossejacht uitgezet door het centrum. Daarnaast kunnen alle kinderen een kerstelfen diploma halen door mee te doen aan diverse spelletjes en wordt er geschminkt.

Maar niet alleen aan de kinderen is gedacht! Naast alle kinderactiviteiten vindt u in het dorpshart op zaterdag, zondag en woensdag gezellige kraampjes met winters lekkers of unieke kerstdecoratie. Natuurlijk ontbreekt de gezellige kerstmuziek niet en kunt u genieten van diverse kerst acts, zoals de ganzenparade, een Walking Christmas Table en demonstraties van oude ambachten.

Daarnaast kunt u natuurlijk nog steeds meedoen met de kanskaart actie en daarmee maakt u kans op een Winter Wondervakantie naar Lapland!

Kortom, een en al gezelligheid vlak voor de kerstdagen in Dorpshart Lisse! Er is te veel om op te noemen dus om gezellig kijken en kom alvast in de stemming voor een sfeervolle kerst!

Tot ziens in Dorpshart Lisse!