Bereikbaarheid

Lisse ligt zeer centraal in de Randstad en is vanuit Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag binnen 30 minuten te bereiken. Om in Dorpshart Lisse te komen kunt u gebruik maken van een van onderstaande afslagen:

  • Op de A4 kunt u gebruik maken van de afslag Nieuw- Vennep, Lisse en Hillegom. 
  • Op de A44 neemt u afslag 3 "Lisse". 
  • Op de N206 neemt u de afslag "Lisse"  
  • Vervolgens volgt u de borden "Lisse" en binnen Lisse de borden Lisse Centrum.

Parkeren in Dorpshart Lisse

Bij binnenkomst van Lisse kunt u het beste de blauwe borden met daarop ‘P-ring’ volgen. Via deze parkeerroute komt u snel terecht op één van de parkeervoorzieningen op loopafstand van Dorpshart Lisse. Daarnaast heeft Dorpshart Lisse ook twee parkeergarages waar gratis geparkeerd kan worden: parkeergarage Blokhuis en parkeergarage Madelief. Parkeergarage Blokhuis vindt u aan het Blokhuis, vlakbij het Meer en Houtplein. Parkeergarage Madelief is gelegen aan de Westerdreef bij de kruising met de Berkhoutlaan.


Parkeerschijfzones

In Dorpshart Lisse is een aantal parkeerterreinen aangemerkt als parkeerschijfzone. U herkent deze parkeerschijfzones aan de borden en blauwe lijnen op het wegdek. U mag in deze zones maximaal twee uur parkeren en alleen met een blauwe parkeerschijf.

De tijden voor de parkeerzones zijn:

Maandag: 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18:00 uur
Woensdag: 08:00 - 18:00 uur
Donderdag: 08:00 - 21:00 uur (koopavond)
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: geen blauwe zonetijden van kracht.

Hoe werkt een blauwe parkeerschijf?

Stel de parkeerschijf in op uw aankomsttijd. Leg uw parkeerschijf duidelijk zichtbaar achter uw voorruit. U kunt nu lekker op pad gaan!
Heeft u geen blauwe schijf? U kunt deze kopen bij de VVV Lisse & Museum de Zwarte Tulp (Heereweg 219 of Grachtweg 2A) en verschillende winkeliers.