Winkelruimte huren in Lisse? U als (toekomstig) ondernemer bent natuurlijk benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een winkel- of horecaruimte in het Dorpshart van Lisse. 

Welkom in Dorpshart Lisse

Dorpshart Lisse is een sterk, regionaal winkelcentrum in de Bollenstreek. De Keukenhof, het strand en de duinen zijn allemaal dichtbij en dit maakt Dorpshart Lisse niet alleen een aantrekkelijke bestemming voor bewoners, maar ook voor toeristen. Daarnaast heeft Lisse een extra aantrekkingskracht op de landelijke consument tijdens de opening van De Keukenhof (Meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar). 

Het Dorpshart heeft een ruime keuze aan winkels en restaurants voor de consument en toerist.  De consument kan gratis parkeren op de parkeerterreinen EN in de (deels) overdekte parkeergarages! Dorpshart Lisse heeft een goede combinatie van kleine speciaalzaken  en lokale- en landelijke ketenformules. Diverse landelijke filiaalbedrijven hebben zich inmiddels in Dorpshart Lisse gevestigd, waaronder Be One, C&A, Expresso, Holland & Barrett, Hema, Nelson Schoenen, Rituals, Takko, Van Haren en Xenos. Ook als het op evenementen aankomt is er met grote regelmaat iets in Lisse te doen!

Beschikbare winkelruimtes

Regelmatig wisselt het aanbod van winkelruimtes in Dorpshart Lisse. Voor de meest actuele status van beschikbare winkelruimtes is het altijd verstandig om direct contact op te nemen met de makelaars. Het meest actuele overzicht van alle beschikbare winkelruimtes vindt u hier

Interesse in een winkelruimte?

Heeft u interesse in het huren van een winkelruimte, dan kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar of via info@dorpshartlisse.nl. Uw gegevens worden uiteraard met zorg behandeld. Heeft u een voorkeur voor een specifieke grootte, locatie of winkelruimte in Dorpshart Lisse, maar is deze op dit moment niet beschikbaar, dan kunt u altijd contact opnemen via info@dorpshartlisse.nl De informatie die wij van u ontvangen wordt verwerkt in een database die alleen voor intern gebruik wordt gehanteerd. Als er een winkelruimte beschikbaar komt wat aan uw wensen en voorwaarden voldoet, zullen wij contact met u opnemen.