De week van de Stenen Winkel

De week van de Stenen Winkel

In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels voor een winkelcentrum. Ook de lokale ondernemers uit Lisse doen mee! 

Gezamenlijk organiseren deze winkeliers een leuke winactie. Verzamel stempels door tijdens de Week van De Stenen Winkel lokaal een aankoop te doen bij de deelnemende winkels. Lever je volle stempelkaart in en maak kans op leuke prijzen!

De winkeliers in Lisse organiseren in de 'Week van de Stenen Winkel' ook allerlei feestelijke activiteiten op de eigen winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren. Kijk op de socialmedia pagina's van de deelnemende winkels om te zien wat er te doen is!

Wanneer je lokaal winkelt 

  • Steun je jouw lokale omgeving
  • Geef je mensen uit de buurt een baan
  • Help je mee lokale activiteiten te sponsoren
  • Maak je de droom van een lokale ondernemer waar

Deelnemende winkels in Dorpshart Lisse 2024:

Blitz Ballonnen & Decoraties 
Lever je bonnetje in en maak kans op een vrijkaart voor vakantiezwempret bij Sportcentrum de Waterkanten met een ijsje, iets te drinken en patatjes, of een dagje spelen bij speeltuin Marijke met iets te drinken en iets lekkers.
Beide zullen wij 5 keer ter beschikking stellen op de de laatste dag van de Stenen Winkelactie verloten en bekendmaken (19 mei) 
Bril Jan’t 

Dit jaar geen speciale actie maar natuurlijk krijg je bij aankoop van een bril of zonnebril altijd een heerlijk kopje koffie. Hartelijke groeten van Jan, Esther, Mariët en Joris.   
DecoFactory

Ontvang 50% korting op alle woonaccessoires met uitzondering van bloemen, planten, touch lampen en Led kaars
Feel Your Web 

Op zaterdag 18 mei van 11 tot 15 uur heeft Feel your Web een leuke workshop. Maak een dubbele armband met je eigen naam of tekst. Je kunt zo binnenwandelen! Zien we je dan? Ook hebben we tijdens de Week van de Stenen Winkel leuke acties in de winkel. Iedere klant die voor minimaal € 10,- koopt  ontvangt een leuke attentie (op=op)! 
G-Level

Leuke give aways bij je aankoop wegens de opening van de nieuwe locatie op zaterdag 18 mei 
Grimbergen Boeken 

Kleur en Interieur Lisse
Klanten kunnen zich inschrijven voor een gratis intetieuradvies basispakket 
Lemon Hill 
Draag je die leuke broek nu niet omdat er een knoop af is? Of blijft die blouse hangen omdat het naadjes los is gegaan? Kom op woensdag 15 mei langs bij Lemon Hill met een kledingstuk waar een klein gebrek mee is en laat het kosteloos repareren. Want ook die kleding verdient het om met liefde gedragen te worden!
Op vrijdag 17 mei helpt imagostyliste Gaby je in de winkel met de leukste kleurencombinaties en stylingadvies.
Heb jij een leuk item in de kast hangen dat je steeds maar niet draagt omdat je niet weet hoe het te combineren? Neem het mee naar Lemon Hill en Gaby helpt je er een toffe outfit mee te maken! Elke klant ontvangt in de Week Van de Stenen Winkel een bedankje van ons.
Lievelingetjes 
 
Bij iedere aankoop, mag je EENDJES VISSEN en een CADEAUTJE uitkiezen. - Bij ieder horecabezoek, mag je GRATIS een Happy 'stenen winkel' stone maken. - Plaats een review op Google en krijg je 2e kopje koffie of thee GRATIS. - 20% KORTING op alle schoentjes van CIENTA. - 10% KORTING op magnetisch bouwspeelgoed van MAGNATILES en COBLO. 5% van de omzet, zetten we om in SPEELGOED voor het GOEDE DOEL.
Liss’Kids

Bingo speurtocht. Gratis ijsje van de Smulcorner bij aankoop vanaf 20 euro.  Muchachomalo actie: 3pack van € 32,95 nu voor € 21,95. Fotoactie: Happy Pics komt de hele week in de winkel.
Lincherie 
Livera Lisse 

Schrijf na een aankoop je naam en telefoonnummer op de kassabon. Aan het einde van de week trekken wij een winnaar. De prijs is een badpak of bikini naar keuze! 
Merano Mannenmode 

Ontvang 15%  korting op alle poloshirts 
Slaapkenner Lisse 

Ontvang15% korting op de dekbedovertrekken, met uitzondering van de al afgeprijsde overtrekken.  
Suustain

Ontvang op 15 mei 20% korting op de reguliere collectie en tot 50% op de Sale!  Speciaal voor deze actie zijn we woensdag 15 mei extra geopend van 19.00-21.00 uur. 
Van Stijn 

Deze week een mooie inruilmogelijkheid bij aanschaf van een Bild V of een Klang S1 & S3
Wol En Zo
Alle klanten krijgen een cadeautje in de vorm van een breiboek of een naaisetje of eventueel een tulpenpen. 
Woonbasis  

Ontvang 20% korting op onze huiscollectie gordijnen, vitrages, inbetweens  en raamdecoratie. Deze actie loopt tot 16 juni!  

Kijk voor meer informatie over de landelijke "Week van de Stenen Winkel" op de website


Overzicht van alle data

  • 13 mei 2024 t/m 19 mei 2024