Jaarmarkt in Dorpshart Lisse

Op maandag 23 september wordt weer de altijd gezellige Jaarmarkt georganiseerd in Dorpshart Lisse door de Harddraverijvereniging. 

Sfeervolle markt

Deze sfeervolle jaarmarkt vindt ook dit jaar weer plaats in het Dorpshart tijdens de feestweek van gezellig Lisse. Lokale ondernemers en standhouders uit het hele land presenteren hun waren op de grootste jaarmarkt in de regio. Er is op deze dag voor “elk wat wils” te vinden in het centrum van Lisse. Van schoenen en kleding tot woonaccessoires, u vindt het allemaal op de jaarmarkt in Dorpshart Lisse.

U vindt de jaarmarkt in Dorpshart Lisse op maandag 23 september tussen 09:00 - 17:00 (Heereweg, Kanaalstraat en Kapelstraat). 


Inschrijven standhouders

Inschrijven voor de jaarmarkt kan op de website van Harddraverijvereniging Lisse of via jaarmarkt@hdv-lisse.nl of Harddraverijvereniging Lisse, postbus 335, 2160 AH Lisse. Uw aanmelding wordt genoteerd en meegenomen door de marktmeesters. De aanmeldingen van de winkeliers die zich direct aan de markt bevinden en de aanmeldingen van standhouders die vorig jaar ook hebben deelgenomen hebben voorrang bij de toewijzing. Daarom zult u niet eerder dan eind augustus, nadat hieromtrent duidelijkheid is, pas een reactie ontvangen. Voor die tijd is er, ook mede door de vakantieperiode, nog geen uitsluitsel te geven.