Theater Floralis - Sandra van Nieuwland

Dit jaar heeft Sandra van Nieuwland haar nieuwe single Little one uitgebracht. Little one is een persoonlijk nummer dat Sandra schreef nadat ze hoorde dat haar ex en vader van haar drie zoons een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde.

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland haar doorbraak bij The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum And More wordt platina. Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich op het schrijven van eigen muziek en ontvangt de Edison voor beste popalbum met Banging On The Doors Of Love. Eind 2018 volgt alweer haar vierde, dit keer in eigen beheer uitgebrachte album Human Alien en toert ze langs de Nederlandse theaterzalen. In 2019 brengt ze in het kader van Bevrijdingsdag de single Thirsty Dolphins uit en verschijnt later in het jaar de kerstsingle Mirrors. In juni 2021 is haar nieuwe single Sandcastles uitgekomen.

Maandag 6 december om 20.00 uur

Kaartverkoop 

Een medewerker van Bescal zal de QR-code en het legitimatiebewijs van de bezoekers controleren. Zorg er voor dat u dit alvast gereed heeft bij de deur.