Bibliotheek Lisse - Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Workshop | Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Op donderdag 8 juni van 19.30-21.00 uur is er in de Bibliotheek van Lisse een informatieve en interactieve avond over het ontspullen en organizen van je huis. Na deze workshop hoef je nooit meer op te ruimen en houd je tijd over voor leuke dingen.

Thuis genieten en ontspannen gaat het beste in een opgeruimd en goed georganiseerd huis. Met kids en een drukke baan kan dit echter een flinke uitdaging zijn. Professional organizer Nicole Schmitz van WoongelukT helpt je je huis slimmer organiseren, zodat je minder troep en strijd in huis ervaart en meer overzicht en tijd voor de leuke dingen.

Met ontspullen en organizen als thema bespreekt Nicole tijdens deze workshop de volgende uitdagingen:

  • Je hebt een overvloed aan spullen en wilt graag minimaliseren. Hoe en waar begin je dan?
  • Durf jij spullen niet weg te doen omdat je ze cadeau hebt gekregen ook al doe je er helemaal niets mee? Nicole vertelt hoe je kunt ontspullen zonder schuldgevoel en deelt de leukste ideeën en bestemmingen om je spullen een tweede leven te geven.
  • Help, waar laat ik dit? Krijg antwoord op hoe je je spullen het beste opbergt zodat spullen vinden en terugleggen een makkie wordt.
  • Ja maar, mijn kinderen… of ja, maar mijn partner... Met Nicole haar tips krijg je ook de rest van het gezin aan het opruimen.
  • Roep de poortwachter in jezelf wakker en voorkom dat spullen onnodig je huis binnen komen.

Deelname kost €5,00 voor leden en €10,00 voor niet-leden. Kaartjes zijn te koop via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

De gezonde bieb

Deze workshop wordt gepresenteerd binnen het thema ‘de gezonde bieb’. De Bibliotheek Bollenstreek biedt inspiratie, activiteiten en tips voor ieders positieve gezondheid. Op fysiek, mentaal en financieel gebied.