Bibliotheek Lisse - Hulp bij belastingaangifte

In de maand april staan bij de Bibliotheek Bollenstreek vestiging Lisse belastinginvullers klaar om te helpen bij het invullen van belastingaangiftes.

Een belastinginvuller kan thuis of tijdens het belastingspreekuur in de bibliotheek helpen bij het invullen van de belastingaangifte. Samen met de belastinginvuller kan een machtigingscode aangevraagd worden. Daarvoor is een Burgerservicenummer (BSN-nummer) nodig. Na het aanvragen van een machtingscode wordt een vervolgafspraak ingepland om de belastingaangifte in te vullen. Andere vragen over het belastingformulier kunnen ook tijdens het belastingspreekuur gesteld worden.

Het belastingspreekuur en het laten invullen van de belastingaangifte door een belastinginvuller is gratis. Wel vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl/belastingaangifte. De hulp bij belastingaangifte is voor inwoners van de gemeente Lisse. Verder mag het jaarinkomen niet hoger zijn dan €35.000 (alleenstaanden) of €50.000 (voor gehuwden en samenwonenden).

De spreekuren zijn op de volgende dagen: donderdag 4, 11, 18 en 25 april | 14:00 - 16:00 uur.

Veilig aangifte doen

Op afspraak kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online belastingaangifte ingevuld en geprint worden met een veilige computer en veilig internet.

Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/belastingaangifte.