Bibliotheek Lisse - Koffie +


Koffie+ in Bibliotheek Lisse | Leer meer over de digitale wereld

De maand maart staat bij de Bibliotheek Bollenstreek in het teken van “Digitale inclusie”. Tijdens deze maand laten we zien op welke manieren de bibliotheek advies, hulp en begeleiding kan bieden bij digitale vragen.

Op zaterdag 2 maart van 10.15-11.45 uur is in de Bibliotheek van Lisse een Koffie+ waarbij meer geleerd kan worden over de digitale wereld. Digitale media zoals een tablet en mobiele telefoon worden steeds vaker gebruikt. De bibliotheek is er voor mensen met weinig tot geen ervaring, maar ook voor mensen die al met digitale media werken en soms even vastlopen. Daarnaast kan kennis worden bijgespijkerd met onze cursussen over een specifiek onderwerp. De bibliotheek biedt voor ieder wat wils.

Machteld Spiekman is Programmamaker Digitale Inclusie bij de Bibliotheek Bollenstreek. Tijdens deze Koffie+ komt zij alles vertellen over de mogelijkheden. De Koffie+ wordt afgesloten met een leuke quiz. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Koffie+ is een gezellige koffieochtend, bedoeld om elkaar te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteit. De Koffie+ is elke eerste zaterdag van de maand in de Bibliotheek van Lisse. Koffie+ is een samenwerking tussen de Bibliotheek Bollenstreek en Welzijnskompas.