Bibliotheek Lisse - Workshop Sprankelend schrijven in de Bibliotheek Lisse

Koffie+ | Workshop Sprankelend schrijven in de Bibliotheek Lisse

Op zaterdag 3 juni van 10.15-12.00 uur is er weer een Koffie+ in de Bibliotheek van Lisse. Joosje Campfens geeft de workshop Sprankelend schrijven. Aan bod komen basistechnieken voor het schrijven van een kort verhaal. Ze geeft handige tips en trucs en hoe deze toe te passen.

Joosje Campfens heeft een theaterachtergrond en ze is schrijver van uit het leven gegrepen verhalen en blogs. Ze werkt als marketing copywriter en storyteller op een menselijke en herkenbare manier. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops en creatieve schrijflessen.

Koffie+ is een gezellige koffieochtend, bedoeld om elkaar te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteit. De Koffie+ is elke eerste zaterdag van de maand in de Bibliotheek van Lisse.

De Koffie+ is een samenwerking tussen de Bibliotheek Bollenstreek en Welzijnskompas. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden. Dit kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl, aan de balie in de Bibliotheek van Lisse of telefonisch via 0252 415 782.