De laatste Dinsdag, filmhuis Lisse presenteert Tea with the Dames

Vier iconische Britse theater- en filmactrices ontmoeten elkaar jaarlijks bij een van hen thuis om o.a. herinneringen op te halen aan hun roemruchte verleden. Voor één keer laten ze ’n cameraploeg toe zodat wij mee kunnen genieten. Speciale middagvoorstelling met ‘high tea’ (Laatste Dinsdag van de Maand, aanvang 15:00 uur)  

Zestig jaar geleden ging er een aardverschuiving door het Britse culturele establishment. Net zoals in de muziek en mode beleefde de theaterwereld een explosie van creativiteit en talent. Het effect ervan is tot op de dag van vandaag voelbaar. Cruciaal voor de creatieve en sociale veranderingen was een groep jonge actrices, onder anderen Eileen Atkins, Judi Dench, Joan Plowright en Maggie Smith. Allen zijn inmiddels geridderd tot Dame voor hun belangrijke bijdragen aan het acteursvak.
Ze ontmoeten elkaar regelmatig tijdens gezellige thee- en wijnmiddagen. Dan delen ze hun visie op de actuele filmwereld, halen een schat aan herinneringen op en adviseren elkaar met veel humor hoe je met de ongemakken van het ouder worden kunt omgaan. Voor één keer laten ze een cameraploeg toe, zodat wij mee kunnen genieten.

Meer informatie en tickets: https://www.filmhuis-lisse.nl/