Eerste Netwerkbijeenkomst Vrouwelijke Ondernemers Lisse


GEZOCHT

Ondernemende, Ambitieuze vrouwen in Lisse! 

De vrouwelijke ondernemers van "Heereweg Smakelijk Winkelen", willen graag in contact komen met ondernemende vrouwen. Het idee is om met elkaar een vrouwennetwerk in Lisse op te richten, om samen tot nieuwe ideeën, inzichten en samenwerkingsverbanden te komen . 

Het idee is om met elkaar een vrouwennetwerk in Lisse op te richten, om samen tot nieuwe ideeën, inzichten en samenwerkingsverbanden te komen . Het initiatief is afkomstig van onze burgemeester Lies Spruit. Het viel haar namelijk op dat het merendeel van Smakelijk Winkelen Heereweg bestaat uit vrouwelijke ondernemers. Vrouwen zijn goed in verbinden en samenwerken. Laten we onze krachten en ideeën bundelen en daarmee zorgen dat in Lisse een netwerk ontstaat waarin wij van elkaar kunnen leren en daarmee versterken. Deze bijeenkomst is niet alleen voor ondernemers maar ook voor vrouwelijk leidinggevenden in het bedrijfsleven. 

Graag verwijzen wij naar de column burgemeester Lies Spruit van 21 januari jl.: https://bit.ly/2OKW2eH

Wij hopen van harte dat jij deel wilt uitmaken van dit geweldige initiatief en op deze wijze de vrouwen van Lisse op de kaart wilt zetten. Je bent dan ook van harte welkom op onderstaande datum en locatie.

Aanmelden

Graag voor vrijdag 6 maart aanmelden per mail met daarin in het kort wie je bent en wat je doet via: info@deslaapkamervanlisse.nl

Eerste Netwerkbijeenkomst Vrouwelijke ondernemers te Lisse
gastspreekster: Sanneke Nulkes
datum: maandag 9 maart
Inloop: 18.30 uur
Aanvangstijd 19.00 uur/eindtijd 21.00 uur
Entree is gratis, consumpties voor eigen rekening
Locatie: de Oude Pastorie, Grachtweg 2, 2161HN Lisse


Organisatie
Mirjam de Best (de Slaapkamer van Lisse)
Caroline Glas (Galerie Het Heerenhuis)
Jolijn Koopmans (Lemon Hill)

Overzicht van alle data

  • 9 maart 2020 van 19:00 tot 21:00