Filmhuis Lisse presenteert Mrs. Harris Goes to Paris

Op 20 december presenteert Filmhuis Lisse de film Mrs. Harris Goes to Paris.   Mrs. Harris Goes to Paris, is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wier droom het is om ooit een couture-jurk van Christian Dior te bezitten. Het neemt haar mee op een bijzonder avontuur naar Parijs van de jaren ’50 met mooie, nauwe straatjes met glimmende, hobbelige keien.

Mrs. Harris Goes to Paris, is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wier droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.  Ze werkt zich te pletter om daarvoor de nodige centjes bij elkaar te sprokkelen. Maar zoals het in vele sprookjes gaat, gaat niet alles als vanzelf en komen op weg naar het happy end nog een aantal beren op haar weg.
Het originele boek stamt uit 1958 en is op sommige plekken uitgebracht als Flowers for Mrs. Harris (van auteur Paul Gallicor). De makers van deze film hebben niet slechts de kern van het verhaal aangepast, maar er ook een hoop bij verzonnen, want het boek heeft te weinig pagina’s om een speelfilm van twee uur mee te vullen.  

Datum: dinsdag 20 december 2022
Aanvang: 20:00 uur

Kaartjes voor deze film zijn vanaf tien dagen voor de voorstelling te bestellen

Kaartverkoop en meer informatie

Overzicht van alle data

  • 20 december 2022 van 20:00 tot 22:00