Filmhuis Lisse presenteert Rocketman

Over Rocketman

Rocketman is een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Elton John

Regisseur Dexter Flechter zet het verhaal van Elton John op een surrealistische, maar waarheidsgetrouwe manier neer. Hij is zo dicht mogelijk bij het ware verhaal gebleven. Zowel de schrijnende dieptepunten als geweldige succesmomenten worden van dichtbij getoond.
Sir Elton John heeft bewezen een van de succesvolste muzikanten van deze tijd te zijn. Met singles als Your Song (1969), Rocket man (1972) en Sorry Seems to be the Hardest Word (1976) scoorde hij hit na hit. Elton won in totaal zes Grammy’s, een Academy Award, een Golden Globe voor zijn muzikale talent en hij werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. In 1997 sloeg Koningin Elizabeth hem tot ridder voor zijn liefdadigheidswerk, sindsdien mag hij zich ‘Sir Elton John’ noemen.

Tickets

Bij de meeste voorstellingen is vooraf kaarten kopen niet mogelijk. Kaarten kunnen gekocht worden aan de kassa van Filmhuis Lisse. De tarieven zijn:

  •       €   7,00    Losse kaartjes
  •       €   6,00    Leden Filmhuis Lisse

De kassa gaat een half uur voor de voorstelling, dus om 19:30 uur, open. De kassa van het Filmhuis Lisse bevindt zich niet bij de ingang maar achter in de foyer van Floralis. De zaal gaat ongeveer 15 minuten voor aanvang open voor het rustig zoeken van een plek.
Dankzij de oplopende rijen stoelen is er overal prima zicht op het grote doek. Er zijn 240 plaatsen beschikbaar – vol = vol – en leden hebben geen voorrang.

Meer informatie: https://www.filmhuis-lisse.nl/

Overzicht van alle data

  • 24 september 2019 van 20:00 tot 22:30