Filmhuis Lisse presenteert Wild Rose

Over Wild Rose

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan er al van om naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven.

Een pakkend, hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten. 

Jessie Buckley

Jessie Buckley schittert als de muzikale wildebras uit Glasgow. Voor deze vertolking van Rose-Lynn ontving ze tijdens het Dublin International Film Festival de award voor Beste Actrice. De soundtrack bevat zowel originele nummers die exclusief voor de film geschreven zijn als covers van bekende country artiesten.

Tickets

Bij de meeste voorstellingen is vooraf kaarten kopen niet mogelijk. Kaarten kunnen gekocht worden aan de kassa van Filmhuis Lisse. De tarieven zijn:

  •       €   7,00    Losse kaartjes
  •       €   6,00    Leden Filmhuis Lisse

De kassa gaat een half uur voor de voorstelling, dus om 19:30 uur, open. De kassa van het Filmhuis Lisse bevindt zich niet bij de ingang maar achter in de foyer van Floralis. De zaal gaat ongeveer 15 minuten voor aanvang open voor het rustig zoeken van een plek.
Dankzij de oplopende rijen stoelen is er overal prima zicht op het grote doek. Er zijn 240 plaatsen beschikbaar – vol = vol – en leden hebben geen voorrang.

Meer informatie: https://www.filmhuis-lisse.nl/

Overzicht van alle data

  • 26 november 2019 van 20:00 tot 22:30