Filmhuis Lisse presenteert Yesterday

Over Yesterday

Jack Malik ziet zijn dromen door het afvoerputje gaan na het zoveelste zielloze optreden in een van de lokale pubs. De enige die hem altijd vol overgave ondersteunt, is zijn beste vriendin Ellie. Net voordat hij zijn gitaar aan de wilgen hangt, gebeurt er iets vreemds. Tijdens een stroomstoring die de hele wereld treft wordt hij aangereden door een bus. Als hij bijkomt ontdekt hij dat niemand zich ‘The Beatles’ herinnert.

Muziek

Jack pakt zijn kans en imponeert met een reeks ‘nieuwe’ liedjes. Met behulp van de koelbloedige music-agent Debra wordt hij wereldberoemd. Maar terwijl zijn faam groter wordt, dreigt hij zijn grote liefde Ellie te verliezen.

Bohemian Rhapsody

Met het succes van Bohemian Rhapsody in het achterhoofd wil iedereen nu films maken over bekende bands en artiesten. In Yesterday draait het om de muziek van The Beatles. Danny Boyle, de regisseur van o.a. Slumdog Millionaire, en Richard Curtis, de schrijver van o.a. Notting Hill, hebben de handen ineengeslagen voor deze onweerstaanbare comedy.

Tickets

Bij de meeste voorstellingen is vooraf kaarten kopen niet mogelijk. Kaarten kunnen gekocht worden aan de kassa van Filmhuis Lisse. De tarieven zijn:

  •       €   7,00    Losse kaartjes
  •       €   6,00    Leden Filmhuis Lisse

De kassa gaat een half uur voor de voorstelling, dus om 19:30 uur, open. De kassa van het Filmhuis Lisse bevindt zich niet bij de ingang maar achter in de foyer van Floralis. De zaal gaat ongeveer 15 minuten voor aanvang open voor het rustig zoeken van een plek.
Dankzij de oplopende rijen stoelen is er overal prima zicht op het grote doek. Er zijn 240 plaatsen beschikbaar – vol = vol – en leden hebben geen voorrang.

Meer informatie: https://www.filmhuis-lisse.nl/

Overzicht van alle data

  • 12 november 2019 van 20:00 tot 22:30