Gemeentehuis Lisse - Expositie B(l)oeiend Lisse

Van 4 april tot en met 2 juni is de expositie “B(l)oeiend Lisse” te zien in het gemeentehuis van Lisse. 

Diverse regionale kunstenaars van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl) laten in het kader van Lisse 825 een veelheid aan kleurrijke kunstwerken zien.   

Zo kunt u genieten van de impressionistische werken van Annet van Gerven, Tineke van Amsterdam en Karaneh Haddad en de klassieke museale schilderijen van Andries van Leeuwen.   Iedere deelnemende kunstenaar heeft weer een eigen manier van werken, wat de expositie heel afwisselend maakt. Het werk “Bollenveld”, geschilderd in de unieke stijl van Jos den Hartogh, is weer heel anders dan het werk van Ineke Kurpershoek.  

Lisette Hogewoning doet mee met een collage getiteld “Power to the Flower” en Colin Huigen heeft een collage gemaakt “Welkom in Lisse”. Samen met Trudi Huigen exposeert hij daarnaast bloemen gemaakt in mozaïek. De bloemen van glas zijn van Mieke Bijkerk-Hanse.   Sonja van Egmond laat deze keer geen schilderwerk, maar foto’s zien. Een kunstvorm die zij ook heel goed beheerst.


Maria Veldhuis is heel veelzijdig en heeft voor deze expositie gekozen voor een aquareltekening van een tulp.   De expositie is te bezichtigen van maandag tot en met woensdag van 8:30 tot 17 uur, op donderdag van 8:30 tot 20 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. Het gemeentehuis van Lisse is te vinden aan de Heereweg 254 in Lisse. U kunt hier gratis parkeren. Een bezoek aan deze expositie is leuk te combineren met een bezoek aan museum De Zwarte Tulp (4 minuten lopen), een lunch op het “Vierkant” (3 minuten lopen) of een bezoek aan de gezellige winkelstraat van Lisse (Kanaalstraat, 7 minuten lopen).

Van 4 april tot en met 2 juni, van maandag tot en met woensdag van 8:30 tot 17 uur, op donderdag van 8:30 tot 20 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.