Kids Tulpenpluktuin in Dorpshart Lisse

Zet het snel in de agenda van je pappa en mamma: 1 april Kids Tulpenpluktuin op 't Vierkant in Dorpshart Lisse!

Tulpen plukken

Op zaterdag 1 april staat er in Dorpshart Lisse een heuse Tulpenpluktuin speciaal voor alle kinderen uit Lisse en omgeving. Zelf je eigen tulpen plukken en ze later thuis in een mooi vaasje zetten, hoe leuk is dat?! Dus zet 1 april alvast groot in de agenda van pappa en mamma en kom je eigen tulpen plukken op ’t Vierkant (ter hoogte van Heereweg 219) in Dorpshart Lisse! Je kunt GRATIS tulpen komen plukken in de pluktuin, maar wees er snel bij want OP = OP! Ook Tilly Tulp komt langs en je kunt natuurlijk met haar op de foto. 

Etalage Speurtocht Dorpshart Lisse
Ook kun je speuren naar letters in de etalages van diverse winkeliers. Er zijn 63 letters. Raad de zin en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25 van Dorpshart Lisse. Stap binnen bij één van de winkels waar je een letter tegenkomt. Daar is de speurtocht met instructie verkrijgbaar. Je kunt je tocht willekeurig beginnen. De speurtocht is op 1 april ook af te halen aan de balie van VVV Lisse in Museum de Zwarte Tulp en zal worden uitgedeeld bij de Pluktuin.

Bloemslinger Lisse 825
Ter ere van het 825-jarig bestaan van Lisse zal er dit jaar in samenwerking met de scholen in Lisse ook een 825 meter lange narcissenslinger worden gemaakt en opgehangen in het centrum van Lisse. De laatste meters zullen geregen worden tijdens de Kids Tulpenpluktuin op het Vierkant.
De Tulpenpluktuin is open zo lang de voorraad strekt (uiterlijk tot 16:00 uur). kijk voor meer informatie op "De langste bloemstlinger van Lisse"

Let op: Vooraf aanmelden is niet nodig.

Programma van 12:00 tot 16:00 uur

  • Je kunt je eigen bosje tulpen komen plukken in de Kids Tulpenpluktuin
  • Help mee aan de narcissenslinger
  • Ga op de foto met Tilly Tulp
  • Laat je schminken

Alle onderdelen zijn gratis te bezoeken. 

#kidstulpenpluktuin #langstebloemenslinger