Kindercorso Lisse

Zaterdag 15 april is het zover! Dan rijdt het kleurige Kindercorso Lisse door het Dorpshart. Kinderen rijden met een versierd vervoersmiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in de kleurrijke optocht die muzikaal wordt begeleid door De Pretnoten uit Lisse. Een jury zal de voertuigen beoordelen en 3 winnaars uitkiezen.

De kinderen starten om 14:00 uur (tussen 13:30 en 14:00 verzamelen en opstellen) bij op het parkeerterrein aan de Bondstraat en rijden vervolgens een route door het Dorpshart. De route loopt via de Heereweg, Vierkant en Kanaalstraat naar de Kapelstraat. Daar krijgen de deelnemende kinderen een leuke verrassing en worden de prijzen uitgereikt.

Aanmelden
We willen je uitnodigen om op zaterdag 15 april vanaf 14:00 uur mee te rijden in de kleurrijke stoet met een versierd voertuigen, zoals een fiets, trekker of step. Aanmelden voor het Kindercorso kan uitsluitend online via: Inschrijvingsformulier Kindercorso:  De inschrijving sluit 12 april 12:00. Deelnemers krijgen bloemen vanuit de organisatie om het voertuig te versieren.


Overzicht van alle data

  • 15 april 2023 van 14:00 tot 15:00