Kindercorso Lisse

Zaterdag 13 april is het zover! Dan rijdt het kleurige Kindercorso Lisse door het Dorpshart. Kinderen rijden met een versierd vervoermiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in de kleurrijke optocht die muzikaal wordt begeleid door De Pretnoten uit Lisse. Een jury zal de voertuigen beoordelen en een aantal winnaars uitkiezen.

De kinderen starten om 14:00 uur (tussen 13:30 verzamelen en presenteren bij de jury) bij op het parkeerterrein aan de Bondstraat en rijden vervolgens een route door het Dorpshart. De route loopt via de Heereweg, Vierkant en Kanaalstraat naar de Kapelstraat. Daar staat voor de deelnemende kinderen een leuke verrassing klaar en worden de prijzen uitgereikt. 

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer een aantal mooie prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers in Dorpshart Lisse. Deelnemers maken o.a. kans op:

  • 2 pyjama’s van Feetje (1x voor jongen en 1x voor meisje) beschikbaar gesteld door Liss’Kids
  • Gevulde rugzak van de Pannekoe Lisse met o.a. een broodtrommel, beker etc.
  • Cadeaubon van Lievelingetjes Kinderwarenhuis
  • Cadeaubon van De Kadohoek

Bloemen

Ook dit jaar krijgen de kinderen weer bloemen van de organisatie. Bloemencorso Bollenstreek zal ook dit jaar weer het evenement ondersteunen door het leveren van bloemen, waar de organisatie ze wederom zeer dankbaar voor is. Deelnemers krijgen via de e-mail informatie over het ophalen van het startnummer en de bloemen.

Inschrijving voor het kindercorso 

De inschrijving voor het kindercorso is volgeboekt.

Het kindercorso Lisse wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Lisse Marketing, Ondernemersfonds Lisse, cluster Agrarisch, Dorpshart Lisse, Bloemencorso Bollenstreek, Stichting Bloemenmozaïek Lisse, Dirk, Hoogvliet, Liss’Kids, Pannekoe Lisse en Lievelingetjes Kinderwarenhuis.