Kindercorso en Mozaïeken thuiseditie

Bloemenmozaïeken en kindercorso thuiseditie

De lente is begonnen en we krijgen weer voorjaarskriebels! Dit jaar is zo anders dan anders, maar dat betekent niet dat we stilzitten. Helaas kunnen grote mozaïeken en een live kindercorso door het dorp niet doorgaan, maar in het klein zijn er wel mogelijkheden. De Stichting BloemenMozaïek Lisse en de organisatie van het kindercorso hebben daarom de handen ineengeslagen en het volgende bedacht. We willen zo veel mogelijk enthousiaste mensen uitnodigen om Lisse in te kleuren met bloemen-mozaïeken of door kinderen versierde voertuigen, zoals een fiets, trekker of step. Deze moeten uitsluitend in familieverband (of in klein gezelschap) met inachtneming van de coronaregels worden gemaakt.

Voor de mozaïeken wordt 1 tempexplaatje van 50 x 50 cm en spelden beschikbaar gesteld, waarop een eigen ontwerp getekend en gestoken kan worden met bloemen. De werkwijze voor de mozaïeken is te vinden op de kleurrijke website van Stichting BloemenMozaïek Lisse (www.bloemenmozaieklisse.nl/wedstrijdinformatie/richtlijnen-mozaiek). Kinderen kunnen aan de slag met het versieren van hun eigen voertuig of een deel zoals bijvoorbeeld een mandje.

Let op: Er is dit jaar geen wedstrijd aan verbonden, er worden geen ontwerpen geprint door de commissie voor de mozaïeken en u ontvangt van ons een standaard hoeveelheid bloemen in diverse kleuren. 

De mozaïeken en versierde voertuigen worden in het weekend van 24 en 25 april door de deelnemers geplaatst in de voortuin of op de voorgevel (of in de straat /plein).

Meedoen?

Aanmelden voor de mozaïeken kan via info@bloemenmozaieklisse.nl en voor de kindervoertuigen via info@dorpshartlisse.nl. Er worden materialen (tempexplaatje en spelden voor de mozaïeken) en bloemen beschikbaar gesteld door de organisatie. Voor de mozaïeken worden de materialen op donderdag 22 april in de namiddag thuisgebracht door de vrijwilligers. Er is maximaal 1 pakket met materialen per huishouden/adres beschikbaar.

Aanmelden voor 10 april via bovenstaande e-mailadressen.

Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers gelimiteerd is dit jaar.

Wij wensen u veel bloemenplezier!

Overzicht van alle data

  • 24 april 2021 vanaf 08:00 t/m 25 april 2021 tot 18:00