Kinderrommelmarkt in Dorpshart Lisse

Op zaterdag 18 juli is er in Dorpshart Lisse een gezellige Kinderrommelmarkt!

Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed verkopen en zo een zakcentje verdienen voor de vakantie! Op kleedjes worden de mooiste spullen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed voor in de vakantie of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje? Dan ben je in op zaterdag 18 juli in Dorpshart Lisse aan het goede adres. Vanaf 10:00 is de rommelmarkt geopend en presenteren de jongste inwonertjes van Lisse hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je gelukt en vindt je net precies waar je naar op zoek bent! Wie weet kan jij op vakantie met een hele doos “nieuw” speelgoed!

Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Inschrijven kan alleen digitaal van 23 juni tot en met 12 juli via het deze het formulier voor de marktenpagina van deze website (of klik hier voor het inschrijfformulier). 

Let op: Je moet voor deelname nog wel je plaatsnummer ophalen bij VVV Lisse. De ingeschreven kinderen dienen aanwezig te zijn bij het ophalen of de legitimatie dient getoond te worden. 

Handelaren en commerciële verkopen zijn niet toegestaan op de markt. 

Overzicht van alle data

  • 18 juli 2020 van 10:00 tot 14:00