Kinderrommelmarkt in Dorpshart Lisse

Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed verkopen en zo een zakcentje verdienen voor de vakantie! Op kleedjes worden de mooiste spullen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed voor in de vakantie of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje? Dan ben je in op zaterdag 29 augustus in Dorpshart Lisse aan het goede adres. Vanaf 10:00 is de rommelmarkt geopend en presenteren de jongste inwonertjes van Lisse hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je gelukt en vindt je net precies waar je naar op zoek bent! Wie weet kan jij op vakantie met een hele doos “nieuw” speelgoed! Dit jaar vindt de markt niet plaats in de Kanaalstraat, maar in verband met de Coronamaatregelen op het plein achter de Gewoonste Zaak

Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Inschrijven kan alleen digitaal van 30 juli tot en met 23 augustus via het deze het formulier voor de marktenpagina van deze website. 

In verband met de Coronamaatregelen is dit jaar het aantal plaatsen beperkt. Deelnemers gaan bij inschrijving akkoord met de maatregelen en dienen aanwijzingen van het personeel op te volgen.
Let op: Je moet voor deelname nog wel je plaatsnummer ophalen bij VVV Lisse. De ingeschreven kinderen dienen aanwezig te zijn bij het ophalen of de legitimatie dient getoond te worden. 

Coronamaatregelen deelnemers Kinderrommelmarkt 2020

  • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand
  • Deelnemers dienen zelf handen desinfecteermiddel mee te nemen en na iedere transactie de handen te desinfecteren.
  • Deelnemers dienen zelf een bakje voor het wisselen van geld mee te nemen. Zo wordt handcontact vermeden.
  • Per plaats zijn maximaal 1 volwassenen en 3 kinderen toegestaan. 
  • Tijdens de markt blijft iedereen op de verkoopplaats. 
  • Blijf thuis bij klachten die wijzen op corona (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten etc.).

Het inschrijfformulier vind je hier.

Handelaren en commerciële verkopen zijn niet toegestaan op de markt.