Koffieconcerten in de Oude School

Koffieconcerten in De Oude School 

Om de komende winter nog wat leuker te maken organiseert De Oude School in samenwerking met Grimbergen Boeken Lisse  een serie sprankelende koffieconcerten, telkens op de tweede zondag van de maand (m.u.v. het 1e concert), waarbij wordt afgetrapt op 15 oktober om 11.15 uur.
De concerten zullen worden gehouden in de voormalige gymzaal van De Oude School en er wordt een zo breed mogelijk oeuvre geboden zoals het nederlandse lied, bluegrass, folk, americana, jazz en blues. 
Dit alles voor een betaalbare prijs met gratis koffie en een wijntje toe. Kortom een breed gevarieerd programma met voor elke muziekliefhebber wat wils. Dit mag u dus beslist niet missen!


Koffieconcert-agenda:
15 oktober 2023: Balkan Swing Band SULTAN
Volks- en zigeunermuziek met veel jazz en latin-swing invloeden, de luisteraar kan hierbij alle uitersten van emoties in muziek ervaren. De 7-koppige band brengt o.a. meeslepende Albaanse melodie tot opzwepende Bulgaarse dans met gecompliceerde ritmes ten gehore.

12 november 2023: DZAS
Meerstemmige Roma-liederen. Dit trio brengt traditionals maar vooral ook hedendaagse liederen die hun wortels hebben in de Roma-cultuur. Liederen over blijdschap, verlangen, passie, angst, pijn, verdriet en liefde, en hoe je daaraan kracht kunt ontleden.

10 december 2023: The ALBERT MOONEYS
Winnaars Gouden Pet Festival 2023. Deze band bestaat uit 6 zeer muzikale bandleden die diverse instrumenten bespelen en meerstemmig en op geheel eigen wijze hun covers ten gehore brengen. Inclusief eigen butler!

14 januari 2024: The ONELINERS & friends
Huisband van Wout, Iet, Huub, Jan en Jan-Hendrik: folk, jazz, americana, ballads en meer. Een muzikale vriendenclub die al vele jaren samenspeelt en die voor dit bijzondere concert hoopt wederom een aantal muzikale vrienden aan u voor te stellen.

11 februari 2024: RON WALTER & WOUTER KIERS BAND
Een mix van pop, jazz- en bluescovers. Dit viertal rasmuzikanten is al jaren muzikaal actief met elkaar, hun repertoire bestaat uit een gevarieerde en aanstekelijke mix van pop, jazz- en bluescovers (o.a. Marvin Gaye, Bill Withers, Amy Winehouse).

10 maart 2024: ROBBERT FOSSEN TRIO
Met een mix van blues, soul, gospel en country. Dit trio slaat naast de blues (o.a. B.B.King) ook andere paden in. Een semi-akoestische act waarbij diverse instrumenten worden afgewisseld, in de stijl van, en geinspireerd door Big Daddy Wison, Eric Bibb en vele anderen.


Algemene informatie:

  • De Oude School, Heereweg 253, 2161 BH Lisse
  • Zaal open: 10.45 uur, aanvang concert 11.15 uur.
  • Pauze met koffie +- 12.00 uur.
  • Einde concert ca. 13.00 uur met een glaasje wijn toe.
  • Voorverkoop kaarten a €15,00 per concert of een passe-partout voor 6 concerten á 75 euro (uitsluitend contant) bij boekhandel Grimbergen, Heereweg 237, Lisse.
  • Kaarten aan de deur: € 17,50.
  • Info & reserveringen bij boekhandel Grimbergen of bel 06-42312688 of mail naar koffieconcertenoudeschool@gmail.com.


Overzicht van alle data

  • 10 maart 2024 van 11:15 tot 13:00