Theater Floralis - Bernd van de Bos “Freddie Mercury on Piano”

Pianist Bernd van den Bos is groot bewonderaar van Freddie Mercury. Mercury streefde naar perfectie in zijn samenwerking met anderen. Bernd kan zich daar wel in vinden.

Al geruime tijd reist Bernd bijna onafgebroken mee op tournee met bekende artiesten uit de Nederlandse entertainmentindustrie. Hij is de vaste pianist van Brigitte Kaandorp en heeft op het podium gestaan met Paul de Leeuw, Jenny Arean, Louis van Dijk, André van Duin, Simone Kleinsma en zelfs Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert. Ook is hij de pianist en bandleider in het tv-programma 'Klassiekers met Kleinsma'.

Plaats Bernd achter een vleugel en je zult een buitengewone ervaring beleven. Momenteel reist hij door het land met zijn eigen theaterproductie Freddie Mercury on piano. Deze show is voortgekomen uit zijn vorig jaar uitgebrachte album 'Freddie', waarop Bernd prachtige nummers van Freddie Mercury heeft gearrangeerd die hij solo op de vleugel zal spelen.Net zoals Freddie, is Bernd ook een fervent liefhebber van klassieke muziek. Deze invloeden zul je zeker terug horen tijdens de voorstelling.

Het is een verrassende en unieke ervaring!

Tijdens de show krijgt het publiek de gelegenheid om improvisaties aan Bernd te vragen van hun favoriete Queen/Mercury-nummers en er zal ook een gastoptreden zijn van een lokale artiest.

Meer informatie en kaartverkoop

Overzicht van alle data

  • 16 september 2024 van 20:00 tot 21:20