Theater Floralis - Céline Janssen “Opera voor Dummies 2”

Opera voor Dummies 2 – Operacafé’, een voorstelling vol energie, humor en prachtige zang!

In cabaretsfeer laat Céline zien hoe toegankelijk en verrassend opera is. Want wie verwacht er nu een smartlap, een levenslied, een stevig rocklied of iets wat je totáál niet verwacht in opera stijl?! Laat je verrassen. 

En zoals we van Céline gewend zijn: de nodige verassingseffecten, hoge noten én saamhorigheid. In een kroeg wordt immers met elkaar gezongen. Sopraan Céline Janssen heeft in haar theatervoorstelling ‘Opera voor Dummies’ op ludieke en luchtige manier laten zien dat opera hip, grappig, sexy en ontroerend is. 

In deze nieuwe voorstelling neemt zij haar publiek weer mee in de wereld van de opera, maar nu binnen het decor van het café. In de bruine kroeg van haar opa breit zij beroemde operamelodieën met beruchte levensliederen aan elkaar. En wat blijkt? Ze verschillen haast niet van elkaar…

Waar in het leven gebeurt net zoveel als in de opera? In een kroeg zijn alle ingrediënten aanwezig die je in de opera ook terugziet: jaloezie, vreugde, boosheid, liefde, verdriet, vriendschap… Céline ziet opera als hét nieuwe levenslied !

Meer informatie en kaartverkoop


Overzicht van alle data

  • 20 januari 2025 van 20:00 tot 21:30