Lisse825 aanbieding Theater Floralis - Fay Lovski "Bedenkelijke liedjes"

Theater Floralis biedt de voorstelling Fay Lovsky – Bedenkelijke liedjes met een korting aan vanwege het 825-jarig jubileum van ons mooie dorp. U kunt voor slechts € 15 per persoon genieten van een avond muziek met een vleugje cabaret. Mail uw naam, adres, telefoonnummer en hoeveel tickets u voor deze voorstelling wenst naar info@theaterfloralis.nl. Dan wordt er contact met u opgenomen om de tickets te regelen.

We horen steeds vaker over cartoonisten, of cabaretiers die echt niet meer mogen. Dan is dus nu het wachten op het moment dat muziek wordt verboden.Op verschillende plekken in de wereld is het al zover - Korea, Brunei, Mali. Maar in het westen?

Er zijn radiostations waar Frank Zappa niet mag, want dat zou pervers zijn, of Ray Charles en Betty Carter, want die zingen over date-rape. Om dan maar vast op de zaak vooruit te lopen houdt Fay Lovsky een aantal liedjes tegen het licht, oud, en nieuw, en ook van eigen hand.
En ja, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt zijn ze helemaal fout. Want met elk liedje is wel wat mis.

Fay komt met gitaar en theremin en een robot waar ze zichzelf in vorige incarnaties in geprogrammeerd heeft zodat ze af en toe een extra stemmetje kan laten medeklinken, of de handen vrijheeft om een zaag te hanteren.
En een zaag, zoals u weet, is bedenkelijk: een wapen.

Voeg daarbij beeld van dingen die ooit konden maar nu niet meer, of die nu kunnen maar toen echt niet.

Iedereen met een ongemakkelijk gevoel naar huis!