Theater Floralis - Marlijn Weerdenburg "Mijn buik vol van de liefde"

Marlijn Weerdenburg stond eerder in Floralis met een Try-out van haar programma. 23 maart is de première in de Kleine Komedie. Marlijn wil bij ons in Lisse graag haar allerlaatste Try-out doen!

Marlijn zingt de longen uit haar lijf, maakt ze pijn bespreekbaar, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot, een voorstelling die gaat over de essentie van het leven.

2021 was een bewogen jaar in het persoonlijke leven van Marlijn. Ze verloor haar moeder, terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. De grote gebeurtenissen, met alle emotie die deze met zich meebrengen, resulteerden in een prachtig nieuw album. De nummers hierop zijn het geluid van haar leven, het leven op het scherpst van de snede.

Marlijn speelt momenteel de hoofdrol in de musical Diana en Zonen. Daarnaast is ze te zien als presentatrice van het populaire Moltalk. Deze duizendpoot, brengt in 2022 haar album SAMEN uit. Ze schreef hiervoor met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister.

Meer informatie en kaartverkoop

Overzicht van alle data

  • 21 maart 2024 van 20:00 tot 21:30